Política de privacitat

Responsable del tractament:

Ajuntament de Mollet del Vallès.

Plaça Major 1 (Casa de la Vila), 08100 Mollet del Vallès (Barcelona).

Delegat/da de protecció de dades:

dprotecciodades@molletvalles.cat

Finalitat del tractament:

1) Publicar al web de www.compraamollet.cat un directori de comerços i serveis del municipi per fomentar i promocionar el comerç local. 

2) Fer publicitat de l’establiment en diferents campanyes comercials a través dels següents canals: mitjans de comunicació que vulguin col·laborar en la promoció de la campanya (televisió, ràdio, premsa) i per a les xarxes socials, així com les possibles comparticions per part de tercers.

Les dades personals de la persona sol·licitant només s’utilitzaran per gestionar la sol·licitud. Les dades que es publicaran al portal web i es distribuiran a les campanyes publicitàries són les introduïdes al gestor de continguts del propi espai web.

Base jurídica:

Missió realitzada en interès públic i amb el consentiment. Podeu retirar el vostre consentiment en qualsevol moment, adreçant-vos a l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

Destinataris:

Les dades es comunicaran a:

    • L’empresa municipal MercaMollet SL, Plaça Major 12, 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) per realitzar polítiques de comerç. 

    • L’empresa municipal Mollet Comunicació SL, Pl. Cinco Pinos, 1, 1r, 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) per les campanyes publicitàries.

    • Al Consorci Teledigital Mollet, Plaça Cinco Pinos, número 1, segona planta, 08100 Mollet del Vallès (Barcelona) per les campanyes publicitàries.

No es transferiran fora de la Unió Europea.

Drets de les persones:

Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió de dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional que podreu trobar a https://www.molletvalles.cat/nota-legal/

Termini de conservació de les dades:

Les dades es suprimiran un cop s’hagi finalitzat la campanya comercial o la persona sol·licitant hagi retirat el seu consentiment.

Reclamació:

Podeu presentar una reclamació adreçada a l’APDCAT, mitjançant la seu electrònica de l’Autoritat (https://seu.apd.cat).